Lite sjalar

En kommentar
 
Hej!
 
Under hösten som varit så har jag snöat in lite på att virka sjalar. Har aldrig gillat att virka sjalar tidigare, men det är något som har ändrats. Nu tycker jag det är väldigt roligt. :) De sjalarna jag har virkat är mönstret ifrån Mijo Crochet och det är Dragon-belly och Secret Path som jag har gjort.
 
 
 
 
 
 
Den brunorangea sjalen har jag virkat till mig själv, det var ett nystan jag hade hemma. Egentligen är inte orange min färg, men när jag beställde det nystanet så stämde inte färgen på hemsidan överens med verkligheten. Men den blev ju fin ändå. :)
 
Den grön/turkosa sjalen har jag virkat till min Mamma, hon hade detta nystan hemma och hade haft en längre tid. Så då frågade jag henne om hon ville att jag skulle virka en sjal åt henne, och det ville hon. Så hon fick välja mönster så virkade jag. Och även hon ville ha en Dragon-Belly. Tycker färgerna på den sjalen är väldigt fin och min Mamma passade fantastiskt bra i färgerna. :)
 
Sjalen som är blå och rosa är en favorit. Den är också till mig, tycker det är så fina färgskiftningar i den. :) Kommer bli fint att ha till våren.
 
Den nedre sjalen som är grå/rosa och är en barnsjal så tanken är att min dotter Filippa ska ha den när hon blir lite större.
 
Det har blivit några sjalar under hösten, och nu håller jag på med en till. Haha. Men den är jag snart klar med. Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska virka faktiskt. Kanske lite bakverk och mat. Då vi ska inreda ett lekrum till vår dotter och i lekrummet ska hon ha ett lekkök och då behöver hon ju även lite mat och bakverk som hon kan leka med. :) Men jag har mycket tankar på vad jag ska göra, funderar på en till apa, ett "flaggspel" men istället för flaggor tänkte jag mig stjärnor. Ja vi får allt se vad det blir. :)
 
 
 
 
1 Anki:

skriven

Vilka fina! Jag gillar verkligen Secret Path, har gjort en sån i blå färgskiftning som jag använder dagligen :)