Min Youtube kanal med virktutorials.

En kommentar
Hej Kära vänner!
 
Många av er vet säkert inte att jag har en Youtube-kanal. Men det har jag faktiskt! Jag heter _Crochetfairy_ där. Ni hittar min kanal HÄR! Jag har ännu inte lagt upp så många tutorials, men min fråga till er är. Är det något i virkningens värld ni tycker är svårt? Eller vill visuellt kunna se hur man gör?
 
När jag var ny med virkningen så försökte jag hitta tutorials på Youtube med virkning, dock så var de flesta på engelska och inte alltid fanns det jag sökte efter. Men då jag började insåg jag att det var så mycket enklare att titta på en video, pausa, titta igen osv för att lära sig. Så jag vill gärna skapa en videobank på Youtube där jag kan visa hur man gör vad ni nu önskar att se.
 
Så kort och gott. Ordet är fritt! Vad skulle ni vilja se? Ni kan väl skriva en kommentar till detta inlägg eller skicka ett mail till susanne@zinknet.se så ska jag se om jag kan ordna en video åt er.
 
Ha det gott!
 
 
1 åsa:

skriven

jätte kul att du har en youtbe kanal :D. jag började virka för 5 månader sedan genom att själv se på youtube och lära mig. dock när jag kollar på dina video så har jag lite tips. tips 1 prata om det du gör och 2 virka lite långsammare. :) jag sägeer det inte för att vara stöddig. vill ju bara hinna med och se hur du gör. :D kram

Svar: Hej! :) jag som redan tyckte jag hade saktat ner till slowmotion. :) men jag ska försöka virka ännu längsammare för meningen är ju att de ska vara behjälpliga. :)

Gällande röst så går jag kanske övervinna min fobi att prata på video jag låter så konstig då. Men jag ska tänka på det till nästa video. :) så kanske de är lättare att hänga med i så tack för tipsen! Ha det gott! Kram
CrochetFairy